fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У псевдореферендумі в Луганській області буде брати участь лише 20-30 тисяч проросійських луганчан – Бригинець

 Посилаючись на інформацію представників «Української справи», народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець повідомив, що в ході проведення псведореферендуму в Луганській області працюватиме лише близько 20 ділянок у різних частинах області, які будуть через російські ЗМІ демонструвати, як проходить голосування.

 Також Олександр Бригинець зазначив, що очікується, що в голосуванні братиме участь лише 20-30 тисяч проросійських луганчан, а оприлюднений результат покаже, що насправді брали участь близько півмільйона громадян.

 «Таким чином, «результати» цього референдуму стануть підставою для проведення 18 травня іншого референдуму, де луганчани нібито повинні визначити, що Луганська республіка повинна увійти до складу Росії», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

 Як повідомив нардеп, потім, 20 травня, планується підписати федеральну угоду з Росією, а 21-22 травня – ввести російські війська на захист жителів області, проти яких, нібито, в цей період повинна буде активізуватися антитерористична операція.

 «Сприяти проведенню цього сценарію, як кажуть, будуть і свої люди в київській владі. У тому числі й ті, хто призначив на посаду голови Луганської обласної державної адміністрації людину, яка ухилилася від виконання своїх обов’язків, пішовши на лікарняний», – додав Олександр Бригинець.

Читайте також: