fbpx
Політика

Політикам слід змінити своє ставлення до України, а не намагатися змінити гімн – Томенко

Як зазначив народний депутат України Микола Томенко, був період, коли багато депутатів боролися за право стати новими "гімнотворцями" і реєстрували відповідні законопроекти, спрямовані на зміну тексту Гімну України. За його словами, зараз в цю боротьбу також включилися і представники Партії регіонів, які заявляють, що у країни поганий гімн і це є причиною відсутності єдності і патріотизму.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Водночас, Микола Томенко нагадав, що Гімн України став об’єднуючим фактором під час Євромайдану і агресії Росії. Як він вважає, це є доказом того, що ідеї про зміну тексту – не витримують жодної критики.

 «На сьогодні державна символіка, гімн України – це ті речі, які об’єднують всіх українців, у всіх куточках нашої країни», – підкреслив нардеп.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Микола Томенко переконаний, що політикам в першу чергу необхідно змінити своє ставлення до України.

 «Особливо моя порада стосується команди В. Януковича, який керував країною останні 4 роки – Партії регіонів, яка була при владі, або, як ще її називають, «Партії золотого батона». Треба не красти в України, а вкладати в Україну. Тоді ситуація зміниться», – сказав він.

Читайте також: