fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Олександр Лук’янченко: “Сепаратисти ходять з “болгаркою” і розрізають сейфи”

Члени так званої «Донецької народної республіки» розгромили будівлю Калінінського райвиконкому. Як повідомляє мер Донецька Олександр Лук’янченко, сепаратисти хотіли знайти всередині будівлі готівкові кошти. Для цього бандити раскурочили шліфувальною машиною сейф, в надії знайти всередині нього гроші.

«Від рук сепаратистів найбільше постраждав Калінінський райвиконком. У його будівлі вони розгромили бухгалтерію, окремі відділи і так далі. В даний момент функціонування будівлі відновлено. Ці люди просто приходять з «болгаркою» і розкривають сейфи, в надії знайти там гроші. Хочу попередити, що з готівкою органи місцевого самоврядування роботу не ведуть. А всі співробітники цих органів отримують зарплату по пластикових картах. У цих будівлях шукати нічого. Я б хотів, щоб подібні випадки не повторювалися», – прокоментував ситуацію міський голова Донецька.

 Крім цього він також додав, що захвати велися за різними сценаріями в різних будівлях. Місцева влада змушена проводити переговори з сепаратистами, щоб вони звільнили приміщення і не перешкоджали працювати чиновникам.

Читайте також: