Донецька область залишається магнітом для терористів під час травневих свят – В. Наливайченко

Донецька область на 9 травня буде найнебезпечнішою – В.Наливайченко.

  Голова СБУ Валентин Наливайченко повідомив, що Донецька область залишається магнітом для терористів під час травневих свят. Про це він сказав під час брифінгу у ГПУ, передає кореспондент УНН.

 "Ми відповідально заявляємо, що найбільший магніт для провокацій, диверсійних актів, можливої терористичної загрози, застосування зброї та вибухів безумовно залишається Донецька область. Найнебезпечніші району Слов’янська та Краматорську де продовжується АТО. Вони небезпечні тим, що там дійсно відбуваються бойові зіткнення і бойовики продовжують чинити спротив", – сказав голова СБУ.

 Він також повідомив, що сьогодні вранці у Львівській області були затримані люди, які ввозили в Україну вибухівку та декілька сотень метрів дротів до неї.

 В. Наливайченко повідомив, що на сьогодні найголовніше завдання правоохоронців не дати таким речам потрапити в будь-яку область України, а також вжити всіх можливих упереджувальних заходів щодо збройних груп.

Related Post

 За слова В.Наливайченка масові заходи на 9 травня мають пройти мирно. Для цього він звернувся до громадян з проханням не піддаватися на провокації та не заважати правоохоронцям під час забезпечення захисту громадян та затримання можливих провокаторів.

 У свою чергу в.о. Генерального прокурора Олег Махніцький повідомив, що доручив прокурорам всіх регіонів провести профілактичну роботу з тим, щоб політичні партії та громадські організації утрималися від проведення будь-яких масових заходів на 9 травня. "Під час проведення мирної акції дуже легко вчинити будь-які провокації", – сказав він.

 Джерело: УНН

Leave a Comment