fbpx
Політика

Тимошенко повинна усвідомити, що старі часи не повернути – Балога

 Народний депутат України Віктор Балога звернувся через свою сторінку в Facebook до кандидата в президенти України Юлії Тимошенко.

Як зізнався Віктор Балога, він би підтримав сьогодні Юлію Тимошенко, якби та зробила висновки після 2007 і 2010 року. Однак, як він зазначив, вона їх не зробила.

За його словами, зараз Юлія Тимошенко озлоблена на всю країну і досі діє старими методами, не розуміючи, що країна вже змінилася, а люди виросли в своєму світогляді і більше не потребують її послуги.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Дуже шкода, що ви цього не розумієте і намагаєтеся будь-яким способом йти до влади», – сказав Віктор Балога.

Як він зазначив, Юлії Тимошенко необхідно усвідомити, що старі часи вже не повернути, а країна важливіша за будь-які посади.

«Чи Ви хочете, щоб я викинув на поверхню все, що досі турбує суспільство щодо Вашої персони? Впевнений – не хочете, тому що розповідати є що», – додав Віктор Балога.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Прошу вас – схаменіться хоча б зараз, тому що у брехні ніколи не буде майбутнього! Не руйнуйте країну і себе як політика в ній», – написав нардеп в Facebook.

Читайте також: