СБУ забезпечить безпеку для кожного кандидата в президенти України

СБУ обіцяє безпеку кандидатам у президенти.

  Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко запевняє, що спецслужба спільно з Управлінням державної охорони та іншими відомствами вживають усіх заходів для забезпечення безпеки кожного кандидата в президенти. Про це повідомляє УНН.

"Щодо виборів президента, СБУ спільно з управлінням Держохорони та іншими підрозділами, які відповідають за безпеку і самих виборів, та кандидатів у президенти, працює напряму зі штабами кандидатів. І всі загрози – усні, в мережі інтернет, чутки і оперативна інформація, – все це ми відпрацьовуємо. І будемо так робити, щоб не сталося жодної серйозної загрози жодному з кандидатів", – сказав Наливайченко.

Також він підкреслив, що безпеці кожного кандидата в президенти приділяється серйозна увага. "Ті загрози, які висловлювалися в Луганську. Ми можемо сказати, що вони були на адресу Петра Порошенка і Юлії Тимошенко. Тоді ми спрацювали своєчасно і дали можливість кандидатам виїхати в інше місце і провести інші заходи, не в тих місцях, де могла бути небезпека", – зазначив він.

Related Post

Глава СБУ додав, що завдання спецслужби та інших компетентних відомств полягає в роботі на випередження і інформування кандидата про можливу небезпеку, а також у запобіганні вчинення самого злочину, якщо інформація про загрозу не надійшла заздалегідь.

За матеріалами: УНН

Leave a Comment