fbpx
Політика

Події на південному сході не дають можливості проводити чесну передвиборну кампанію в Україні, – регіонал

Нинішня українська влада робить все можливе, щоб зірвати президентські вибори. Таку думку на брифінгу озвучив нардеп від «Партії регіонів» Микола Левченко. За його словами, вибори Україні необхідні, як повітря, але в той же час події на південному сході країни змушують замислитися про їх легітимнысть.

«Те, що відбулося в Одесі, то що відбувається на південному сході не дає можливості проводити чесну демократичну передвиборну кампанію в Україні. Ми знаємо, що Україні потрібні президентські вибори, потрібен легітимний законно обраний президент для того, щоб сьогодні представляти Україну в міжнародних інстанціях і вести переговори з нашими партнерами, як на сході так і на заході. Але влада зробила все для того, щоб ці вибори були зірвані», – заявив Микола Левченко.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За словами регіонала, в ході нинішньої президентської кампанії порушений головний принцип демократії – кандидати на пост глави держави не можуть відкрито і без побоювання донести свою позицію, своє бачення майбутнього розвитку країни до виборців.

Читайте також: