fbpx
Політика

На закритому засіданні ВРУ не було нічого секретного – Гриценко

 Як повідомив народний депутат України, кандидат в президенти України Анатолій Гриценко, на закритому засіданні Верховної Ради, що відбулося 6 травня, нічого секретного так і не прозвучало, як і на минулому закритому засіданні. За його словами, звідси і виникає питання, чи необхідна ця закритість взагалі.

Як зазначив Анатолій Гриценко, доповіді силовиків – фотографія нинішнього стану, без будь-яких прогнозів, ні за масштабами, ні за часом завершення АТО.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«Якщо їхні доповіді слухає людина, яка на сході не була – все згідно з планом АТО, все під контролем. Насправді це не так. Далеко не так!», – сказав він.

Також нардеп звернув увагу на те, що виступити в парламенті в тому випадку, якщо цього не хоче спікер Турчинов, попросту неможливо.

За його словами, на засіданні не бралися і не обговорювалися ніякі кадрові питання. Більше того, не було навіть відповідних ініціатив.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

При цьому Анатолій Гриценко повідомив, що намагався переконати Петра Порошенка взяти під свій контроль управління країною, вказуючи на те, в парламенті йому вдасться набрати необхідну кількість голосів на свою підтримку, проте той відмовився.

«Два тижні поспіль переконую, безрезультатно», – розповів він.

Читайте також: