fbpx
Політика

За перенесення президентських виборів виступають прихильники Путіна – Балога

 Як зазначив народний депутат України Віктор Балога, Російська Федерація вже прямим текстом, на офіційному рівні, заявляє, що хоче перенести президентські вибори в Україні «до стабілізації ситуації», яку сама ж дестабілізує. За його словами, це говорить про те, що скоро «маски» будуть зняті і всі, для кого це досі є таємницею, побачать, хто є союзником Володимира Путіна в Україні. Про це Віктор Балога написав на своїй сторінці в Facebook 5 травня.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Як сказав нардеп, вибори влаштовують всіх, за винятком тих, хто знає, що програє, однак будь-яким способом намагається втримати владу і продовжити одноосібно керувати країною.

«Тому, якщо хтось в Україні говорить про зрив або перенесення голосування – він діє в інтересах сусідньої держави», – заявив Віктор Балога.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

При цьому він додав, що це мають розуміти в Європі та Сполучених Штатах.

«Зараз питання номер один – це зробити вибори можливими, бо йдеться не про персоналії, або боротьбу ідей, а насамперед про збереження України як держави», – підсумував Віктор Балога.

Читайте також: