fbpx
Політика

Міноборони України сформує в Одеській області батальйон оборони із зарплатою 8000 гривень

Голова Одеської обласної державної адміністрації Володимир Немировський написав на своїй сторінці в Facebook, що Міністерство оборони України формує в Одеській області батальйон територіальної оборони із зарплатою для солдатів у вісім тисяч гривень.

"Батальйон формується керівником генерального штабу Міністерства оборони України. Управляється безпосередньо Одеською обласною державною адміністрацією. Зарплата невелика, але ми будемо доплачувати з благодійного фонду "Патріот", що наповнюється небайдужими одеситами. Мобілізаційний пункт – в Одеському обласному військовому комісаріаті", – написав Немировський.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Глава Одеської ОДА повідомив умови, за якими приймають у цей батальйон. Головна з них – наявність українського паспорта і відсутність громадянства інших країн. Приймають людей у віці від 18 до 55 років, які мають хорошу фізичну форму. Всі претенденти на службу в цьому батальйоні повинні бути патріотом єдиної України.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

"Зарплата рядового – від 8000 гривень. Зарплата сержанта – від 10 000 гривень. Зарплата офіцера – від 15 000 гривень", – додав він.

Читайте також: