Яценюк звинуватив в одеській трагедії сили безпеки

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає, що одеські сили безпеки нічого не зробили для запобігання трагедії в місті та загибелі 46 осіб. Більш того, глава українського уряду впевнений, що головними провокаторами трагедії в Одесі є проросійські активісти. Саме Росія і проросійські сепаратисти ведуть «справжню війну – війну на знищення України і української незалежності». І у зв’язку з тим, що одеські правоохоронці не діяли, Арсеній Яценюк порушив питання про їх відставку. За його словами першого міліціонера – голову управління МВС в Одеській області – вже звільнили.

Related Post

 «Генеральна прокуратура проведе повне розслідування щодо кожного – від глави МВС (Одеси) і його заступників до рядових міліціонерів», – цитує прем’єр-міністра BBC.

 Нагадаємо, за даними прокуратури Одеської області, під час заворушень і пожежі в Будинку профспілок в Одесі 2 травня загинули 46 людей, більше двохсот людей звернулися за допомогою до медичних установ. За підсумками подій 2 травня в Одесі міліція відкрила 10 кримінальних проваджень.

Leave a Comment