fbpx
Політика

У Києві стурбовані можливими провокаціями в центрі міста

На столичному Майдані стурбовані можливими провокаціями 4 травня.

   У зверненні громадських ініціатив та організацій Майдану до киян та гостей міста йдеться про те, що за останній тиждень в соцмережах та ЗМІ пошируються повідомлення, що 4 травня на Майдані відбудеться Віче, при чому ці повідомлення почали з’явилятись на інтернет-ресурсах з російськими адресами. Ініцатор проведення цього Віче досі лишається анонімним, оскільки жодна з відомих організацій Майдану з такою ініціативою не виступала, повідомляє УНН з посиланням на оприлюднену відповідну заяву.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 "Викликає занепокоєння, що анонімні сили з невідомою метою намагаються організувати масові збори людей на Майдані. До того ж ніхто не звертався до персоналу сцени для організації її роботи", – йдеться у повдіомлені.

 "Повідомляємо, що в зв’язку із напруженою ситуацією в країні, сьогодні та завтра громадські ініціативи організовуюють режим посиленої безпеки в центрі Києва, перевірку авто, недопуск їх на Майдан, перевірку підозрілих осіб. Просимо із розумінням ставитись до ситуації, утриматись від масових зборів в публічних місцях, повідомляти про підозрілих осіб на гарячі лінії Автомайдану", – додається у повідомлені.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Джерело: УНН

Читайте також: