fbpx
Футбол

«Питання, чи хоче сам Мілевський бути в футболі», – Ребров

Виконуючий обов’язки наставника київського «Динамо» Сергій Ребров в інтерв’ю розповів про перспективи скандально відомого футболіста. Йдеться про колишнього «динамівця» Артема Мілевського. Слова в.о. головного тренера «Динамо» передає агентство «Динамо Київ від Шурика».

«Те, що зробив з собою Мілевський. Футболістові складно так запустити себе, щоб зараз він був просто нікому не потрібен», – заявив Сергій Ребров.

На думку тренера «Динамо», Артем Мілевський завжди був професіоналом на футбольному полі, а також повністю віддавався грі. Вся справа в тому, пояснив Ребров, що Мілевський віддавав більше свого життя поза футбольним полем. На превеликий жаль, в «футбольному віці» Артем Мілевський вже не може підшукати собі команду.

Ребров вважає Мілевського гравцем, у якого розвинене неординарне футбольне мислення. Особливо, це стосується гри Мілевського в атаці.

«Ще коли я грав з ним, то я знав, що, отримавши передачу, він завжди віддасть пас», – додав тренер «Динамо».

За словами Реброва, Мілевський завжди боровся і залишав всі свої сили на полі. Цілком можливо, що Мілевському не вистачало деяких якостей. Незважаючи на це, футболіст компенсував всі недоліки своїм прагненням і бажанням. Ребров пояснив, чому за форварда так активно боровся екс-наставник «Динамо» Сьомін.

«Юрій Павлович розумів, що це футболіст дуже високого рівня. Тоді Павлов хотів від нього все, що у того є. Якоюсь мірою у Сьоміна це вийшло», – додав Ребров.

Після цього у Реброва поцікавилися, чи побачать ще Мілевського у великому футболі.

«Це точно не до мене питання. Це питання до самого Мілевського : хоче він бути у футболі чи ні», – підкреслив тренер.

Ребров вважає, що у Мілевського є всі необхідні задатки. Спершу футболістові потрібно серйозно взятися за голову. У кожному разі, Артем Мілевський ще може грати. Навіть після тривалого простою. Ребров вважає, що для футболіста такий застій не є проблемою.

Читайте також: