fbpx
Політика

Жданов: “Сини чиновників повинні поряд з усіма захищати Батьківщину”

Сини провідних українських політиків не мають права сидіти по домівках у той час, коли Батьківщина переживає не найкращі часи. Таку точку зору висловив політолог Ігор Жданов в інтерв’ю Uainfo.

«Сьогодні дуже важливо, щоб кожен житель України захистив свою Батьківщину. Це не повинно залежати від посади, яку займає батько цього українця. Особисто мені відомо, що син того ж голови Адміністрації президента Сергія Пашинського одним з перших пройшов підготовку і в даний момент вже служить у лавах Національної гвардії. Я закликаю вас не викручуватися і не скаржитися, що вашу дитину закликали стати на захист Батьківщини у лавах армії, як це робить Гриценко», – прокоментував ситуацію Ігор Жданов.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Як приклад хочу нагадати, що два сини Сталіна, серед дітей більшості членів політбюро, також воювали на фронті. А ось за Брежнєва ніхто в Афганістан воювати не поїхав. Всі сиділи в кабінетах. Держава буде державою, якщо ніхто ховатися по квартирах не буде. Скаржитися в такій ситуації не потрібно. Потрібно довести свою патріотичність діями», – констатував Жданов.

Читайте також: