Якість води в Донецькій області відповідає вимогам законодавства України

Чутки про отруєння питної води в донецькому регіоні необгрунтовані – влада.

 У Донецькій обласній державній адміністрації називають необгрунтованими чутки про отруєння питної води.

"нагнітання ситуації в області сприяє поширення необгрунтованих чуток про отруєння питної води. За офіційними даними, наданими Державною санітарно-епідеміологічною службою у Донецькій області, на 2 травня 2014 року ніяких відхилень за хімічними та бактеріологічними показниками у воді не встановлено", – наголошується в повідомленні департаменту з питань внутрішньої політики обладміністрації в п’ятницю.

У відомстві підкреслили, що якість води відповідає вимогам законодавства України.

Related Post

Як розповіла заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Донецької облдержадміністрації Лариса Гусєва, показники на водозаборі в річці Північний Донець не тільки в нормі, але і відповідають щодобовим показниками протягом ряду років. "Тобто, будь-яких коливань немає, – запевнила Л. Гусєва.

Раніше в СБУ повідомили, що від місцевих жителів Слов’янська в штаб (Антитерористичний штаб – ІФ) надходять звернення про допомогу і захист. Зокрема, люди повідомляють про провокацію, яку готують диверсанти – отруєння води в місцевому водогоні", підкреслили в Антитерористичному центрі при СБУ.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Leave a Comment