fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У Слов’янському районі місцеві мешканці стоять живим щитом і не пропускають військових

 Місцеві активісти перекрили дорогу українському десанту біля Слов’янська.

  Місцеві активісти перекрили дорогу українському десанту біля Слов’янська. Про це повідомили в прес-службі Донецької облдержадміністрації, передає УНН.

" У Слов’янському районі, в Андріївській селищній раді висадився український десант. Місцеві мешканці стоять живим щитом і не пропускають військових. Рух транспорту по дорогах обмежений", – йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, Слов’янськ узятий в щільне кільце, ведеться стрілянина. Під контроль українських військових перейшла телевежа на горі Карачун. Силова операція триває, але проросійські активісти зброю не здають.

Також в околицях міста ополченці деревами перекривають дороги, перешкоджаючи просуванню техніки українських військ. Залізничне сполучення в зоні проведення АТО тимчасово перекрито. Рух дорогами в районі Слов’янська обмежено до мінімуму. Жителів Слов’янська і Краматорська просять не виходити на вулиці і бути обережними біля вікон.

Крім того, в Краматорську, щоб не допустити входу в місто українських військ, ополченцями перекриті дороги тролейбусами і автобусами.

Згідно з повідомленням, найбільш напруженою на сьогоднішній день залишається ситуація в Донецьку, Горлівці, Краматорську, Красноармійську, Маріуполі, Слов’янську та Слов’янському районі.

Нагадаємо, 2 травня в Слов’янську почалася нова фаза повномасштабної антитерористичної операції.  

За матеріалами: УНН 

Читайте також: