fbpx
Політика

Росія обурена операцією проти терористів в Слов’янську

Росія звинувачує Україну в зриві Женевських домовленостей.

 Президент Росії Володимир Путін в оперативному режимі отримує всю інформацію про розвиток ситуації на Південному Сході України у зв’язку з початком там "каральної операції" із задіянням збройних сил, а також бойової авіації, заявив прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков. Про це повідомляє УНН з посиланням на РІА Новини.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 "По суті, в той час як Росія робить зусилля по деескалації та врегулювання конфлікту, київський режим пішов на обстріл бойовою авіацією мирних населених пунктів, почав каральну операцію, фактично знищивши останню надію на життєздатність Женевських домовленостей", – заявив прес-секретар президента.

 Читайте: У Слов’янську намагалися захопити пасажирський поїзд

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За його словами, напередодні за вказівкою президента на південний схід України був направлений його спецпредставник Володимир Лукін для ведення переговорів про звільнення захоплених раніше іноземних військових спостерігачів. Зараз контакту з ним немає.

 Джерело: УНН

Читайте також: