fbpx
Політика

Олександр Турчинов: “У терористів в Слов’янську великі втрати”

Виконуючий обов’язки президента України Олександр Турчинов сьогодні, 2 травня, заявив, що українські силовики взяли під контроль Слов’янськ Донецької області. За словами Турчинова, в результаті антитерористичної операції на території міста сепаратисти зазнали значних втрат.

«У процесі сьогоднішнього етапу операції українським силовикам вдалося захопити всі укріплені вогневі опорні пункти, а також всі блокпости терористів, розташовані навколо міста Слов’янськ. Таким чином місто повністю замкнуте. В даний момент наступ на терористів триває. Нам відомо, що в ході операції злочинці понесли значні втрати. На їхньому боці багато загиблих, поранених і заарештованих. До нещастя, ми також володіємо інформацією про двох загиблих і сімох поранених з нашого боку», – розповів про події у Слов’янську виконуючий обов’язки президента країни Олександр Турчинов.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За його словами, бойовики ховаються за спинами цивільних осіб, прикриваються заручниками, а також ведуть вогонь з житлових будинків.

Читайте також: