fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Олександр Доній здивований, що поїзди досі зупиняються в Слов’янську

Коментуючи новину про те, що в Слов’янську терористи зробили спробу захопити потяг «Москва- Маріуполь», народний депутат України Олександр Доній сказав, що тут вимальовується питання до «Укрзалізниці» і керівництва антитерористичної операції: «Чому поїзди досі мають планову зупинку в Слов’янську?».

 «Якщо місто захоплене терористами, хіба не зрозуміло, що необхідно було максимально обмежити можливість направлення туди людей? Зокрема – скасувати всі зупинки потягів через місто!», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

 За його словами, те, що поїзди досі зупиняються в місті, говорить лише про те, що підвіз для російських терористів людей і грошей навіть не думали припиняти.

 «А сьогодні повідомляють, що під час антитерористичної операції в Слов’янську терористи збили 2 наших вертольоти. Виявляється, ніякої блокади Слов’янська і не було перед цим! Ну, як так можна, у Вас існує справжній антикризовий штаб чи ні? Блокування підвозу постачання до супротивника – це ж аксіоматична істина!», – підсумував політик.

Читайте також: