fbpx
Ситуація на Південному Сході України

МВС України: Сепаратисти з Красноармійська намагалися захопити дві БРДМ

У місті Красноармійську, що в Донецькій області, група з 10-ти невідомих осіб зі зброєю і в камуфляжній формі намагалася захопити дві броньованих розвідувально-дозорних машини. Відзначимо, що сепаратисти намагалися вкрасти БРДМ, які перебували на складах головного управління МВС України. Про це повідомили в прес-службі МВС України.

«У місті Красноармійську група з 10 невідомих осіб у камуфляжній формі зі зброєю проникла на територію складів МВС України в Донецькій області. Невідомі намагалися завести 2 одиниці БРДМ, проте спроба виявилася невдалою», – заявили у відомстві.

Стало відомо, що здійснити злочинний умисел озброєними грабіжниками завадили охоронці. Після появи охорони зловмисники в швидкому порядку покинули територію зазначених складів, зазначили в МВС України.

Раніше повідомлялося, що Росія обурилася операцією проти терористів на сході України. «У той час як Росія робить зусилля по деескалації конфлікту, київський режим пішов на обстріл мирних населених пунктів бойовою авіацією, почав каральну операцію», – скаржиться прес -секретар Володимира Путіна.

Читайте також: