fbpx
Політика

Влада зливає Донбас – Балога

 Народний депутат України Віктор Балога звернув увагу на те, що сепаратисти з терористами планують вже 11 травня провести референдум у Донецькій області, в той час як влада, зі слів лідера парламентської фракції «Батьківщина» Сергія Соболєва, 11 травня планує тільки приймати якесь рішення щодо легітимного всеукраїнського референдуму.

 «Питання – ми знову зібралися святкувати, або свідомо даємо Донбасу добро на вихід зі складу України? Вибачте, але складається враження, що завдання такого «стратегічного розрахунку – лити крокодилячі сльози про втрату території після того, як країна повернеться з першотравневих городів і дач», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Як зазначив Віктор Балога, багато часу для прийняття рішення про референдум не потрібно, однак замість цього, сьогодні, 29 квітня, роботу парламенту перетворили на «політичне ток-шоу».

 «Висновок один – це робиться свідомо, щоб потім піти ще на великі поступки Росії. А якщо говорити без дипломатії – просто зливають Донбас», – підсумував нардеп.

Читайте також: