fbpx
Політика

Тимошенко викликає Порошенка на публічні дебати

Ю. Тимошенко запропонувала П. Порошенко провести публічні дебати.

 Кандидат у президенти Юлія Тимошенко готова в будь-який час, в будь-якому місці і за будь-якими правилами провести дебати з Петром Порошенко. Про це йдеться в заяві екс -прем’єра, передає УНН з посиланням на прес-службу "Батьківщини".

 "Сьогодні були оголошені результати жеребкування дебатів кандидатів у президенти України на Першому Національному. Якщо ми хочемо кращого майбутнього для нашої країни, то президентські вибори не повинні визначатися кількістю політичної реклами і кількістю грошей, витрачених кандидатом. Саме тому, я вітаю будь-яку можливість дебатувати з будь-яким кандидатом у президенти і буду брати участь у тих дебатах, які випали мені в результаті жеребкування", – йдеться в заяві Тимошенко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Також вона повідомила, що готова провести дебати з П. Порошенком. "Мені здається, що обов’язково мають відбутися дебати між мною і Петром Порошенком, тому що люди повинні вибирати свідомо. Тому звертаюся до Петра Олексійовича і пропоную йому провести публічні дебати в будь-який час, в будь-якому місці і за будь-якими правилами. Я готова провести ці дебати навіть на п’ятому каналі, яким він володіє", – заявила вона.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 Нагадаємо, президентські вибори в Україні відбудуться 25 травня 2014 року.

 Джерело: УНН

Читайте також: