У зіткненнях в Харкові постраждали два міліціонери

Під час зіткнень в Харкові постраждали два правоохоронці.

   В бійціу в Харкові між футбольними вболівальниками та активістами, яку влаштували агресивно налаштовані прихильники федералізації, постраждали 2 правоохоронці. Про це УНН повідомили у прес-службі МВС.

 "Близько 18.00 (27 квітня – ред.) поблизу стадіону "Металіст" відбулося зіткнення між учасниками акції за Єдину Україну та прихильниками федералізації. Декільком чоловікам знадобилась медична допомога. За інформацією медиків, у постраждалих травми легкої та середньої тяжкості. Серед них два співробітника міліції", – йдеться у повідомлені.

 Як зазначили правоохоронці, завдяки своєчасному втручанню працівників міліції конфлікт вдалося локалізувати.

Related Post

 Нагадаємо, в центрі Харкова працівники міліції затримали 13 агресивно налаштованих прихильників федералізації держави. Правоохоронці вилучили у них спецзасоби, біти, каски, вибухові пакети, “коктейлі Молотова” тощо.

 "27 квітня на площі Свободи відбувалися несанкціоновані заходи за участю радикально настроєних громадян. Активісти на майдані незаконно встановили намети, зробили огорожу з дерев’яних піддонів та піску запалили багаття і все це вони робили з певною метою. Про це явно свідчать вилучені в них небезпечні предмети, а саме: ящик з "коктейлями Молотова", маски, дерев’яні палиці, вибухові пакети та цвяхи", – йдеться у повідомленні. Наразі усі підозрілі особи доставлені до територіальних підрозділів міліції, проводиться подальша перевірка.

 Джерело: УНН

Leave a Comment