fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У Слов’янську зміцнюють блокпости

 Як повідомляється, на в’їздах у місто Слов’янськ, Донецька область, продовжують зміцнювати блокпости. Крім того, озброєні люди в камуфляжі і масках перевіряють кожен проїжджаючий автомобіль.

Голова самопроголошеної Донецької народної республіки заявив, що таким чином вони мають намір захистити своїх родичів і сусідів. За його словами, вони не дозволять владі з Києва диктувати свої умови.

«Ми продовжуємо зміцнювати барикади і посилювати контроль на дорогах Донецької області, ворог не пройде», – підкреслив він.

Як наголошується, в’їзд в Слов’янськ з боку Краматорська перегороджений барикадами з покришок і мішків. При цьому терористи тримають там «коктейлі Молотова». Також на барикадах вивішені списки з номерами машин, яким, судячи з усього, заборонено в’їзд на територію.

При перевірці, озброєні люди заглядають у салон автомобілів, в деяких випадках просять пред’явити документи і відкрити багажник. На самих блокпостах висять прапори Російської Федерації та самопроголошеної Донецької народної республіки.

За матеріалами і фото: novosti.dn.ua

Читайте також: