fbpx
Політика

У Кернеса стріляли провокатори – Геращенко

 Коментуючи новину про те, що в Геннадія Кернеса стріляли, народний депутат України від фракції «УДАР» Ірина Геращенко сказала, що все це справа рук провокаторів, які працюють проти України.

 За її словами, для глави МВС Арсена Авакова та інших силовиків справа честі – якомога швидше розкрити цей злочин. При цьому вона зазначила, що до Кернеса є маса запитань у слідчих і українська влада повинна їх задати, при нагоді відстеживши і покаравши людей, що  напали на нього.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 «Не виключаю, що це «ввічливі зелені чоловічки», яким поставлено завдання з іншої держави – ​​дестабілізація ситуації в Україні, зрив виборів. До речі, такою ж провокацією вважаю і блокування літака Добкіна в Херсоні», – написала вона на своїй сторінці в Facebook.

 Водночас Ірина Геращенко вважає, що Добкіна навпаки слід було пустити до людей, щоб він відповів на всі питання, що цікавлять громадян, зокрема, про підтримку Партією регіонів сепаратистів, про Януковича, а також вбивства людей у ​​Києві, корупційних схемах і завезенні «тітушок» до Києва з Харкова.

Читайте також: