fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Добкін про замах на Кернеса: цілилися в серце

Відомий в Україні політик, кандидат на пост президента Михайло Добкін прокоментував ситуацію із замахом на мера Харкова Геннадія Кернеса.

Екс-глава Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін заявив: «Те, що так вирішили з ним вчинити, говорить тільки лише про одне – він сильна людина, його бояться і його намагалися таким чином усунути ». Михайло Добкін також розповів, що правоохоронці виявили на місці події гільзу калібру 7,62 мм.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Михайло Добкін зазначив, що той, хто стріляв цілився в серце Кернеса. Політик повідомив, що правоохоронці знайшли місце, звідки стріляли і висловив надію, що стрілок буде знайдений.

«Стріляли сьогодні не в Кернеса, стріляли сьогодні по Харкову», – наводять ЗМІ слова Михайла Добкіна.

Раніше ми наводили слова іншого кандидата в президенти України, Олега Царьова, який коментуючи сьогоднішній замах на мера Харкова Геннадія Кернеса, заявив наступне: «Це підтверджує, що на сьогоднішній день неможливо проводити вибори, до тих пір, поки не виникне консенсус, громадянський мир і спокій».

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Також ми приводили повідомлення прес-служби Харківської міської ради, в якому було сказано, що Геннадій Кернес отримав вогнепальне поранення в спину, а лікарі борються за його життя.

За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: