fbpx
Право

Україна переможе в протистоянні на Сході країни, – Філарет

 Філарет: в протистоянні з Росією ми переможемо.

  Таку думку журналістам висловив Настоятель Української православної церкви Київського патріархату Філарет, передає кореспондент УНН.

 "Для того щоб не траплялись такі трагедії як Чернобиль, та щоб не траплялось таке, що переживаємо ми тепер, то треба виконувати заповіді Божі",- зауважив Філарет.

 Він зазначив, що треба жити в мирі, злагоді, любові, бути чесними і тоді не буде таких подій. Він вважає, що коли люди порушують не тільки заповіді Божі, а і дежавні закони, то Господь випробовує їх такими подіями, тому що "всіляке страждання єднає людей".

 Позитивними наслідкам цих подій, на його думку, стало саме єднання людей, які до цього були розрізнені, та посилення патріотизму. "Те, що ми переможемо в цьому протистоянні, я в цьому не маю жодного сумніву. Тому що ми на боці правди. Не ми агресори – ми жертви агресора. Ми віддали свою ядерну зброю, як миролюбива краіна. А на нас напав ніхто інший, як гарант. То правда на боці гаранта, чи жертви агреції?. Звичайно, на боці жертви. І Бог перебуває на боці постраждавших",- вважає Філарет.

 Джерело: УНН

Читайте також: