fbpx
Новини світу

Українці зможуть перебувати в США без оновлення візи 10 років, – посольство США

Сьогодні Державний департамент Сполучених Штатів Америки підкоригував порядок отримання віз для українських громадян. Такі зміни були внесені на основі взаємних домовленостей між Сполученими Штатами Америки та Україною. Таким чином, громадяни України можуть отримувати візи в Сполучені Штати Америки строком на 10 років. Варто відзначити, що до цього у українців була можливість оформляти візи терміном дії 5 років. Інформацію про це надали в прес-службі посольства США в Україні.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Українці, які хочуть відвідати Сполучені Штати Америки на короткий строк з метою залагодити справи по бізнесу або з метою відпочинку, будуть мати можливість подорожувати у Сполучених Штатах Америки протягом десяти років. Під час перебування на території держави в цей період часу їм не буде потрібно оновлювати візу. Це зможе вплинути на життя десятків тисяч українців. Тепер у цьому аспекті Україна приєдналася до своїх сусідів – Румунії, Польщі, Болгарії, Кіпру та Хорватії», – свідчить повідомлення прес-служби посольства США в Україні.

Читайте також: