fbpx
Футбол

Палкін розповів про конфлікт з ультрас “Шахтаря”

У донецькому «Шахтарі» конфлікт між клубом і ультрас продовжує розпалюватися. Нагадаємо, що за рішенням керівництва клубу деякі особливо «активні» вболівальники «Шахтаря» були позбавлені права відвідувати матчі команди. У відповідь на дану заборону ультрас донецького клубу проігнорували останній матч чемпіонату, в якому «Шахтар» грав проти сімферопольської «Таврії». Нагадаємо, що матч донецький клуб виграв з рахунком 2:1.
 
Ситуацію, яка склалася в клубі, спробував роз’яснити генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін.

«Ми прийняли рішення заборонити приходити на стадіон кільком людям з руху ультрас. Ці люди були ініціаторами бійок, а також нецензурної лексики на стадіоні. Ми з ними проводимо зустрічі буквально перед кожним матчем і пояснюємо, що крім них на стадіоні присутні діти, сімейні пари. Просимо їх утриматися від мату. А ці люди плюють повністю на те, що тут присутні кілька тисяч уболівальників. Такі вболівальники перетворюють стадіон на майданчик для своїх політичних ігор», – прокоментував ситуацію генеральний директор футбольного клубу «Шахтар».
 
Журналіст isport.ua поцікавився у Палкіна, чи правда, що ультрас «Шахтаря» пообіцяли взагалі не відвідувати матчі команди.
 
«А вам відомо, скільки в ці останні дні я отримую листів і дзвінків від уболівальників, які говорять про те, що перестануть ходити на матчі команди, якщо з боку ультрас триватиме ця вакханалія. Тут справа не в тому, щодо кого вони кричать, тут питання в тому, що вони викрикують матюки», – додав Сергій Палкін.
 
За словами Палкіна, коли фанати «Шахтаря» палили піротехніку, то штрафи за це оплачував клуб.
 
«А тепер вони взагалі перестали поважати всіх тих, хто приходить на стадіон», – підсумував Сергій Палкін.

 

Ультрас Шахтаря залишили трибуни стадіону на матчі з Таврією (відео):

Читайте також: