fbpx
Новини світу

Обама: Я врятую Путіна, якщо він буде тонути

Президент США Барак Обама заявив, що врятує Володимира Путіна, якщо російський президент буде тонути.

Така заява американського лідера прозвучала, як відповідь на запитання журналіста під час прес-конференції в Південній Кореї. «Я, звичайно ж, врятую президента Путіна, якщо він буде тонути», – заявив Барак Обама і додав наступне: «Мені б хотілося вірити, що, якщо хто завгодно буде тонути, я зможу його врятувати».

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Барак Обама також додав, що він непоганий плавець. «Я виріс на Гаваях, у мене було багато практики», – підкреслив президент Сполучених Штатів.

Питання журналіста про порятунок Путіна з’явилося неспроста. Нагадаємо, що нещодавно відбулася «пряма лінія», в ході якої президент Росії Володимир Путін відповідав на питання росіян. Так, в ході цієї «прямої лінії» російському лідерові було поставлено питання: чи врятує його президент Барак Обама, якщо Путін буде тонути?

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Відповідаючи на таке питання, Володимир Путін, говорячи про Обаму, заявив: «Я думаю, що він порядна людина, він мужній і зробив би це». Крім того, президент Росії відзначив, що крім відносин між державами, у лідерів країн є ще й відносини особисті.

Читайте також: