fbpx
Футбол

Ребров частіше спілкується з футболістами, – Ярмоленко

Лідер київського «Динамо» Андрій Ярмоленко розповів журналістам про те, що змінилося в тренувальному процесі після відходу з команди Олега Блохіна. Нагадаємо, що в даний момент командою керує Сергій Ребров, який виконує обов’язки головного тренера. За словами Ярмоленка, рішучих змін у тренувальному процесі він не помітив.

«І Ребров, і Рауль при Блохіні вели тренувальний процес. Ще з приходом Рауля в «Динамо» змінилася методика занять. З його приходом ми більше стали приділяти уваги тактиці. У весняній частині української першості робота іспанця принесла свої плоди: ми стали грати значно грамотніше», – прокоментував ситуацію гравець збірної України журналісту «Спорт- Експрес в Україні».

Андрій Ярмоленко зазначив, що Сергій Ребров є тренером нової формації. Футболіст додав, що погляди Реброва на футбол в цілому не такі, якими вони були у Олега Володимировича Блохіна.

«Сергій Ребров частіше веде бесіди з футболістами. І це стосується не тільки тренувального процесу. Він може з нами говорити не тільки про футбол, а й про життя», – додав Ярмоленко.

Читайте також: