fbpx
Політика

Москаль вказав на необхідність розкриття злочинів колишньої влади під час Майдану

 Як вважає народний депутат України Геннадій Москаль, незважаючи на всі зовнішньополітичні перипетії, внутрішні чвари і непрофесіоналізм, необхідно розкрити найбільш ганебниц і трагічний злочин влади проти власного народу. Йдеться про численні вбивства, що сталися під час Майдану при правлінні екс-президента Віктора Януковича.

За словами Геннадія Москаля, незважаючи на те, що керівництво МВС і СБУ фактично саботує розслідування масового вбивства людей, необхідно тиснути на них за допомогою гласності.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Як зазначив нардеп, завтра, 23 квітня, о 13:00 в залі засідань Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, відбудеться чергове засідання Тимчасової слідчої комісії парламенту з питань розслідування протиправних діянь правоохоронних органів і окремих посадових осіб, посягань на права і свободи, життя і здоров’я громадян під час подій, пов’язаних з масовими акціями суспільно – політичного протесту, що відбувалися в Україні з 21 листопада 2013 року.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

При цьому Геннадій Москаль додав, що на засідання також запросили керівництво СБУ, МВС та представників ЗМІ.

Читайте також: