У самопроголошеній ДНР говорять про необхідність роззброїти незаконні формування: Нацгвардію і “Правий сектор”

Схоже, що стабілізація ситуації в Україні може і не відбутися в найкоротші терміни. З посиланням на «Інтерфакс-Україна» в українських ЗМІ наводяться слова Дениса Пушіліна, що представляє самопроголошену Донецьку народну республіку, який заявив, що «Київ вже не дотримується рішень Женевської конференції». За словами Дениса Пушіліна, «півгодини тому вони вже викрали нашого активіста Леоніда Баранова. Вони відмовляються виводити війська з території Донецької області і в цих умовах говорити про поступки неможливо».

 Заява одного з лідерів самопроголошеної ДНР, що прозвучала під час сьогоднішньої прес-конференції, на якій Денис Пушілін зазначив, що Київ «повинен звільнити захоплені будівлі, роззброїти незаконні формування: Нацгвардію і "Правий сектор"», а також «відпустити на свободу політичних в’язнів».

Related Post

 Раніше ми повідомляли, що сепаратисти виступили із заявою, яка була доведена до представників Державного Департаменту США, МЗС Росії і Верховного представника Євросоюзу із закордонних справ Кетрін Ештон. У заяві наголошується, що в ДНР не розраховують на виконання і «навіть на імітацію виконання київською хунтою» женевських домовленостей.

Leave a Comment