Авторам «диктаторських законів» не місце в парламенті – Томенко

Як повідомив народний депутат України Микола Томенко, він підтримує своїх колег, які сьогодні, 18 квітня, видворили з парламенту регіонала Володимира Олійника. Він нагадав, що саме Володимир Олійник причетний до так званих «диктаторських законів», які призвели до того, що з мирної протестної акції, Євромайдан перетворився на силове протистояння, що призвело до загибелі людей.

 Тому, як вважає Микола Томенко, всі депутати, причетні до цих законів, а саме: Володимир Олійник, Вадим Колесніченко та Ігор Калєтник, не чекаючи рішення правоохоронних органів, повинні були б скласти свої мандати.

 При цьому, як зазначив Микола Томенко, з трьох депутатів поки що відмовився від свого мандата лише Вадим Колесніченко, у той час як Володимир Олійник та Ігор Калєтник навпаки здивували всіх, зважившись з’явитися в сесійній залі.

Related Post

 «Я не розумію подвійних стандартів у цьому питанні. Складається враження, що хтось з депутатів домовився з правоохоронними органами, а хтось ще домовляється», – сказав він.

 Проте, Микола Томенко все ж сподівається на те, що Генпрокуратура відкриє кримінальні справи щодо тих депутатів, які, перебуваючи за кордоном, підтримують сепаратистів і агресію проти України.

Leave a Comment