Путін вважає Крим курортом для «бідняків»

Президент Росії Володимир Путін вважає, що росіянам не варто турбуватися про наповнюваність туристами Сочі і Криму. На його переконання – це різні види відпочинку для різних категорій населення. Про це глава російської держави заявив під час «прямої лінії».

Президент Росії пояснив, що в Сочі побудовано велику кількість комфортних готелів і в цих готелях не можна опустити ціни. Цей курорт розрахований на категорію відпочиваючих з високими доходами. У Криму ж інфраструктура розрахована на людей з невеликими доходами, які навряд чи зможуть собі дозволити проживання в шикарних готелях Сочі.

Related Post

Єдина проблема, яка на сьогоднішній день стоїть перед російською владою – забезпечити дешевий переїзд до Криму.

«Ми повинні будемо забезпечити авіаквитки для тих, хто вирішить відпочити в Криму на рівні 7 тис. руб., залізницею – 2-2,5 тис. рублів. Якщо не буде дешевої цінової ніші – люди не приїдуть. Потрібно буде добиратися до Анапи або Краснодара, на берег Чорного моря, потім поромом, судами. Якщо це не буде дешево – вирішити питання заповнюваності кримського узбережжя буде неможливо», – зазначив Володимир Путін.

Leave a Comment