Путін готовий співпрацювати з новим президентом України

Президент Російської Федерації Володимир Путін готовий співпрацювати з Петром Порошенко, Юлією Тимошенко, Олегом Царьовим або Михайлом Добкіним у разі їх перемоги на виборах президента України. Про це глава російської держави заявив під час «прямої лінії» з народом.

«Лідер президентської гонки там, ви знаєте, – Порошенко. А у нього велика кількість бізнесу в Україні і на російській території… Тимошенко я знаю добре. Вона хоч і закликає розстрілювати росіян з атомної зброї, але, напевно, це сталося в якомусь психологічному зриві. Раніше у нас були хороші робочі стосунки», – зазначив Володимир Путін.

Related Post

Щодо Олега Царьова і колишнього губернатора Харківської області Михайла Добкіна, президент Росії повідомив, що особисто з ними не знайомий, але в разі їхньої перемоги на президентських виборах Росія також буде співпрацювати з ними.

Водночас Володимир Путін стверджує, що передвиборча кампанія в Україні проходить в «неприпустимому вигляді» і вважає прийдешні вибори нелегітимними, оскільки живий «діючий президент України».

Leave a Comment