fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Луганськ і Донецьк. У соцмережах пишуть про можливі провокації під час сьогоднішніх масових акцій

До подій, що відбуваються в Луганську і Донецьку, прикута увага багатьох жителів не тільки України, але й інших країн. Те, що відбувається сьогодні на південному сході країни, Україна не переживала жодного разу за роки своєї незалежності. Ще вчора в ЗМІ писали про те, що в четвер, 17 квітня, в Луганську і Донецьку відбудуться акції за єдність України. Захід в Луганську проходить в даний момент, а в Донецьку мітинг запланований на сьогоднішній вечір.

 У соціальних мережах багато пишуть про те, що в ході сьогоднішніх мітингів можливі провокації, причому деякі користувачі соцмереж бояться, що акції можуть призвести до сутичок між людьми, що мають різні погляди на майбутнє України.

 У ЗМІ з’явилася заява керівника прес-служби східного штабу «Правого сектора» Ігоря Мосійчука, що повідомив, що в Луганську можлива провокація проти проросійськи налаштованих громадян. Ігор Мосійчук зазначив, що під час провокаційних дій не виключено застосування зброї, що може призвести до жертв.

 ЗМІ Луганська повідомляють, що мітинг на підтримку єдиної України відбувся біля одного з корпусів Луганського національного університету імені Т. Г. Шевченка. Захід зібрав близько тисячі осіб.

Читайте також: