fbpx
Політика

Київ стає столицею українського свавілля, – Олег Царьов

Кандидат у президенти України Олег Царьов, днями зазнав нападу в українській столиці після ефіру на каналі ICTV, вважає, що «Київ дійсно стає столицею українського беззаконня». Таку думку Олег Царьов висловив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Олег Царьов також зазначив, що в Києві «ніяка влада, навіть судова, фактично не діє».

Політик звернув увагу на ситуацію, що сталася під час слухання в суді в Києві так званої «справи про беркутівців», обвинувачених у розстрілі людей у ​​лютому поточного року. Олег Царьов зазначив, що своїх товаришів приїхали підтримати близько 70 бійців «Беркута», а сама акція підтримки, як підкреслив політик, «носила виключно мирний характер». Ближче до п’ятої години вечора, за словами Олега Царьова, «біля будівлі суду з’явилося близько двох десятків прихильників «Самооборони майдану» і «Правого сектору», вони були в масках. Сюди ж під’їхало 5 мікроавтобусів з озброєними бойовиками».

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Кандидат в президенти України повідомив в Facebook, що «в мітингувальників міліціонерів полетіли світлошумові гранати і петарди, людям довелося зайти в будівлю суду. Коли до бойовиків вийшов представник «Беркута», щоб просто поспілкуватися і запитати – за що проти них така агресія – в нього теж полетіли гранати, петарди і яйця». Олег Царьов звертає увагу, що, за словами очевидців, «лідер бойовиків з кимось зв’язався по телефону і, судячи з усього, отримав команду «відбій». Після цього правосеки пішли, і люди змогли спокійно вийти з будівлі суду».

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Події, що відбулися, як вважає Олег Царьов, говорять про те, що «столиця повністю знаходиться в руках бойовиків».

«Цікаво, у когось ще виникають питання, чому жителі південного сходу України не хочуть жити під диктат Києва?», – резюмує політик.

Читайте також: