fbpx
Політика

Засідання ВРУ не може бути закрите від спецслужб РФ, якщо там присутні КПУ і ПР – Ляшко

 Як повідомив сьогодні, 16-го квітня, народний депутат України, кандидат в президенти України Олег Ляшко, ще перед початком закритого засідання парламенту, він вимагав від своїх колег прийняти рішення про те, щоб вигнати із залу депутатів Компартії України.

При цьому він звернув увагу на те, що на закрите засідання комуністи прийшли у повному складі, хоча останні кілька місяців вони уникають засідань парламенту.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Як вважає Олег Ляшко, якщо у Верховній Раді присутні комуністи і регіонали – то засідання закрите від громадськості і преси, але не від російських спецслужб, на які працює більшість представників цих політичних сил.

Однак, як сказав нардеп, інші парламентарії не підтримали його ініціативу і тому комуністи «розвісили вуха» і ловили кожне слово керівників силових відомств.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Я бачив, як особливо ретельно Симоненко записував дані про кількість військовослужбовців, місця їх базування і т.д.», – написав Олег Ляшко, додавши, що той напевно сьогодні заробив собі на банку варення і пачку печива у ФСБ Росії.

Читайте також: