fbpx
Політика

Віктор Балога підбив підсумки виступу силовиків у ВРУ

  Сьогодні, 16 квітня, на закритому засіданні Верховної Ради України виступили керівники силових відомств, які відзвітували щодо ситуації на Південному Сході країни. Народний депутат Віктор Балога перерахував, які висновки він зробив з виступу силовиків:

        

  1. Вони працюють настільки, наскільки дозволяє політичне керівництво;     
  2. Публічна критика в даному випадку – це погано. Але, коли відповідальні керівники не роблять з неї висновків – це ще гірше;     
  3. Лідери Сходу повинні усвідомити, що ще є можливість відмотати все назад і вигнати російські війська. Вони повинні визначитися, вони з Україною, або з окупантами;     
  4. Силовики можуть працювати краще, якщо будуть відчувати підтримку населення. У будь-якому куточку країни вони повинні почуватися як вдома, а не як чужі.

    Звертаючись до лідерів Сходу, Віктор Балога закликав їх підняти народ і продемонструвати, що Схід не сприймає вторгнення російських військ.

    «Покажіть, що ви не приймете приєднання до Росії, де ви будете ніким, не сприймайте урків, які на догоду купці Януковича хотіли б якоїсь окремої держави. Цього не буде, якщо ви займете чітку позицію, і люди вийдуть на вулицю!», – підкреслив нардеп.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Читайте також: