fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Під Краматорськом сепаратисти заблокували українських військових

Д. Тимчук: біля Краматорська 1,5 тис. сепаратистів заблокували 500 українських солдатів.

   Біля Краматорська (Донецька область) 1,5 тис. сепаратистів заблокували 500 українських військовослужбовців. Про це повідомив у своєму Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук, передає УНН.

 "За даними "Інформаційного Опору", в районі населеного пункту Пчолкіно (недалеко від Краматорська) біля приміського залізничного переїзду біля 1 500 сепаратистів з 11 години дня блокують 16 одиниць броньованої техніки і 500 військовослужбовців Збройних сил України. Бойовики постійно консультуються по телефону з координаторами і вказують, що у них немає команди на застосування зброї", – написав Тимчук.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 За його словами, раніше 4 одиниці бронетехніки з 20 військовослужбовцями виїхали за переїзд, де їх так само заблокував натовп місцевих жителів. "Сепаратисти намагалися вмовити військовослужбовців перейти на їхній бік. Військовослужбовці зайняли оборону по периметру і не підпускають сепаратистів до техніки. Командир безуспішно намагався провести переговори з сепаратистами", – повідомив Тимчук.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

 За його словами, на в’їзді в населені пункти Пчолкіно та Плотнікі сепаратисти організували блок-пост. Вони не приховують, що чекають на команду на відкриття вогню.

 Джерело: УНН

Читайте також: