fbpx
Політика

Антитерористична операція почалася вночі на півночі Донецької області, – Турчинов

На півночі Донецької області в ніч на вівторок почалася антитерористична операція. Про це стало відомо із заяви спікера Верховної Ради, виконуючого обов’язки президента України Олександра Турчинова, слова якого наводить «Інтерфакс-Україна».

Повідомляється, що виступаючи сьогодні, 15 квітня, в українському парламенті Олександр Турчинов заявив наступне: «Сьогодні вночі на півночі Донецької області почалася антитерористична операція. Але вона буде проходити поетапно, відповідально, виважено». Мета таких дій, як підкреслив виконувач обов’язків президента України Олександр Турчинов, «захистити громадян України».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Нагадаємо, що протягом кількох останніх днів на території Донецької області пройшли масові акції протестів, в ході яких мітингувальники в різних містах Донбасу захопили будівлі відділів міліції та міських рад. Учасники акцій протестів піднімають над захопленими будинками прапори Російської Федерації та Донецької республіки, а також вимагають проведення референдуму, на якому люди зможуть висловити свою думку про долю регіону.

Читайте також: