fbpx
Політика

Турчинов – за проведення всеукраїнського референдуму щодо устрою України

Виконуючий обов’язки президента України, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов не проти проведення всеукраїнського референдуму щодо устрою держави. І якщо таке рішення знайде підтримку у Верховній Раді, то референдум міг би відбутися 25 травня, одночасно з президентськими виборами. Про це Олександр Турчинов заявив під час погоджувальної ради депутатських груп і фракцій у понеділок, 14 квітня.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 В.о. президента України упевнений, такий референдум може зайвий раз довести, що «переважна кількість українців підтримала б демократичну, унітарну і неподільну Україну».

 «Сьогодні українці, які проживають на всій території, готові дати відсіч і боротися за незалежність і неподільність України», – заявив Олександр Турчинов.

 Нагадаємо, у східних областях проходять акції протестів і люди вимагають проведення референдуму з питання державного устрою України. У той же час Росія відкрито закликає Україну до федералізації.

Читайте також: