fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

США заявили про посилення санкцій проти РФ

У зв’язку з кризою в Україні Сполучені Штати Америки ведуть підготовку до посилення санкцій проти Російської Федерації. Однак, як повідомляють засоби масової інформації, посилаючись на американських представників, ці санкції можуть і не торкнутися економічного блоку. Про це передає «Цензор.НЕТ».

 «Ряд санкцій щодо різних секторів російської економіки введені негайно не будуть. Те, що буде зроблено в найкоротші терміни – це санкції щодо окремих осіб, а також щодо окремих організацій», – прокоментувало ситуацію журналістам одне з джерел. За відомостями джерела, все це прямо залежатиме від того, як саме розвиватиметься ситуація в Україні.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

Також повідомляється і про те, що «якщо навіть Сполучені Штати Америки не стануть вводити економічні санкції щодо Російської Федерації, то абсолютно не ясно, чи буде Європейський союз вводити свої санкції щодо російської економіки і її енергетичного сектору». На умовах анонімності джерело заявило, що у Вашингтоні не впевнені, що Європейський союз дійсно готовий надати економічний тиск на Росію.

Читайте також: