fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Ряд депутатів у східних регіонах України сіють смуту, беруть участь у сепаратистських діях – Тягнибок

 Тягнибок закликає притягнути до кримінальної відповідальності депутатів за підбурювання до сепаратизму у східних регіонах.

  Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок закликає притягнути до кримінальної відповідальності народних депутатів з фракцій Партії регіонів і Комуністичної партії, які у східних регіонах підтримують сепаратистів

Як передає кореспондент УНІАН, про це Тягнибок заявив на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Він зазначив, що ряд депутатів від цих фракцій "у східних регіонах України сіють смуту, беруть участь у сепаратистських діях".

Тягнибок сказав, що, зокрема, йдеться про заяви народного депутата України, кандидата в президенти Олега Царьова, який підбурює людей до сепаратистських дій.

Тягнибок вважає, що необхідно звернутися до ЦВК, щоб "вони знайшли юридичну причину для зняття з реєстрації відповідного кандидата в президенти".

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Він підкреслив, що таких народних депутатів треба позбавляти мандата. Звертаючись до Турчинова, він зазначив, що той має право позбавляти таких народних депутатів українського громадянства.

При цьому Тягнибок заявив про необхідність позбавити всіх народних депутатів, які не ходять на засідання, заробітної плати.

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: