Окунська просить Власенка зупинитися

Час іде, а скандали між адвокатом Сергієм Власенком і його колишньою дружиною, відомою світською левицею Наталею Окунською, не вщухають.

Ті часи, коли прокуратура була на боці Окунської – вже в минулому і тепер Власенко ініціював щодо колишньої дружини відразу три розслідування. Він звинувачує колишню дружину в крадіжці, шахрайстві в особливо великих розмірах та обмеженні свободи дітей. За словами Окунської, в минулу суботу люди Власенка зупинили і оточили її авто під Києвом.

«Вони були в масках і з автоматами. Нас з двома дітьми повезли в Солом’янський РВВС. Тримали майже до години ночі, допитували. Вісім озброєних чоловіків пішли з нами в туалет і змусили дівчаток не закривати кабінки», – розповіла екс-дружина адвоката. Вона розповіла, що має намір написати Власенку лист, в якому попросить його зупинитися.

Related Post

«Він псує життя нашій спільній дочці. У РВВС він проходив повз нас і навіть не привітався», – поскаржилася вона і додала, що за кілька днів до затримання виявила стеження за собою. «Нас намагаються загнати, як звірів», – каже Наталя.

У Солом’янському РВВС Києва не стали коментувати те, що трапилося, проте, не виключили того, що «бесіда могла бути». Сам адвокат не бере трубку, щоб прокоментувати слова екс-дружини. Нещодавно стало відомо, що указом в. о. президента Сергія Власенка призначили членом Вищої ради юстиції.

Нагадаємо, публічні розборки між Окунською і Власенком тривають кілька років. Раніше колишня дружина звинувачувала Власенка в тому, що він її бив. Проти політика порушувалися кримінальні справи, однак, нещодавно їх закрили, а адвокату повернули мандат народного депутата.

Leave a Comment