fbpx
Політика

Ю. Тимошенко впевнена, що Росія дестабілізує ситуацію на сході України

РФ дестабілізує ситуацію в Україні для прийняття її ультиматумів – Ю. Тимошенко.

   Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що ситуація на сході України підігрівається за участі спецслужб Росії напередодні переговорів у Женеві, аби примусити Україну виконати ультимативні умови щодо федералізації, визнання статусу російського Криму та відмови від інтеграції з Євросоюзом та від співпраці з колективними системами безпеки. Про це УНН повідомили у прес-службі політика.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 "Для чого вони це роблять? Щоби задекларувати агресивну, нібито сепаратистську позицію, а на базі цього, вони висувають зараз Україні ультиматум через європейську спільноту та Сполучені Штати. Вони хочуть отримати підтримку", – наголосила Ю. Тимошенко.

 "Неспроста саме зараз ця агресія відбувається, тому що за декілька днів у Женеві починається великий переговорний процес, який від слабкості, від того, що відчувається вплив фінансових санкцій, сама Росія, Кремль попросили у світу", – підкреслила політик.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 При цьому, на її думку, "не існує так званих сепаратистських рухів, а існують загони ФСБ, які симулюють сепаратизм, які із зброєю і посвідченнями спецслужб Росії сьогодні створюють для всього світу картинку, що нібито Україна розколюється".

 Джерело: УНН

Читайте також: