fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У МВС повідомляють, що в Слов’янську сепаратисти захопили будівлі міліції та СБУ

 У м. Слов’янську захоплені будівлі міліції та СБУ – МВС.

  Про це УНН повідомили у прес-службі ГУМВС України в Донецькій області.

 Як уже повідомлялося, сьогодні о 9.00 у м. Слов’янську було захоплено будівлю міліції. На двох мікроавтобусах до міськвідділу під’їхала група невідомих осіб і відкрила безладний вогонь по будівлі і вікнах.

 Потім, зачепивши гаками, прив’язаними до автобусів, решітки двох вікон міськвідділу, вони їх відірвали і увірвалися до приміщення. Застосувавши сльозогінний газ і димові шашки, нальотчики проникли в чергову частину. Троє співробітників міліції при цьому отримали легке отруєння газами.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 На даний момент в будівлі міськвідділу знаходиться близько 20 озброєних людей, які представилися ініціативною групою Донецької республіки. Мета захоплення режимної установи – зброя (в ДЧ зберігалося понад 20 одиниць автоматів, понад 400 пістолетів ПМ і патрони до них). Всіх співробітників міліції загарбники з будівлі випустили.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Учасникам мітингу, що проходив у місті (близько 500 чоловік), ці люди запропонували озброюватися захопленою в міліції зброєю, чим ті зараз і займаються. Ця ж ініціативна група озброєних людей захопила в м. Слов’янську адмінбудівлю СБУ. Наразі вирішується питання щодо кваліфікації дій нальотчиків.

 Джерело: УНН

Читайте також: