fbpx
Політика

Російський політолог: “Путін роздратований втечею Януковича з Києва”

Глава Російської Федерації Володимир Путін не надає колишньому президенту України Віктору Януковичу можливості виступити перед журналістами в Москві з тієї причини, що він просто не визнає його як собі рівного. Таку заяву зробив російський політолог Станіслав Бєлковський. Слова Бєлковського наводить « Цензор.НЕТ».

 За словами російського політолога, в даний момент Віктор Янукович проживає в Барвисі, на Рубльовському шосе. Також політолог підкреслив, що колишній український президент має пряме відношення «до фінансування та організації акцій сепаратистів в південних і східних областях України».

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Володимир Путін не збирається розглядати Віктора Януковича як рівного собі. Більше того, він сильно роздратований його втечею з Києва. З цих причин російський президент не дає йому публічно виступати в Москві. Через це всі публічні заходи з Віктором Януковичем проводяться виключно в Ростові-на-Дону. Але сам Янукович в Ростові не живе. Він літає туди літаком», – прокоментував всю ситуацію Станіслав Бєлковський.

Читайте також: