fbpx
Політика

Події на Сході України. Турчинова закликають зібрати позачергове засідання Верховної Ради

До виконуючого обов’язки президента України Олександра Турчинова надійшла вимога зібрати депутатів Верховної Ради на позачергове засідання. А причиною такої вимоги стали події, що відбувалися протягом суботи, 12 квітня, на Сході України.

З посиланням на УНН засоби масової інформації повідомляють, що народний депутат України Микола Рудьковський звернувся до Турчинова з вимогою негайно зібрати депутатів на позачергове засідання. За словами політика, він вважає, що в українському парламенті необхідно «прийняти спільне рішення для швидкого реагування та заспокоєння ситуації в Донецькій і інших східних областях України».

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Микола Рудьковський підкреслив, що «ситуація не терпить зволікань» і додав наступне: «Україну  шматками, силою, намагаються відібрати за "кримськиму сценарієм". Це відбувається вже і зараз! Ми не маємо права допустити знищення нашої країни!».

Раніше ми повідомляли про те, що голова Верховної Ради, виконуючий обов’язки президента України Олександр Турчинов терміново скликає Раду національної безпеки і оборони. Причина – сьогоднішні події в Донецькій області.

Читайте також: